Hulp nodig?

Daarom hebben wij voor die mensen die het werk graag uithanden geven een aantal diensten, zoals inmeten, interieuradvies bij jou thuis en het monteren of leggen van je nieuwe spullen! Wil je informatie over een van deze diensten? Neem dan contact met ons op of kom even langs in de winkel!

Waar kunnen we je mee helpen?

Maatwerk

Wij werken alleen met maatwerk producten. Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. Wij. zijn gespecialiseerd in interieuradvies en kennen de mogelijkheden van onze producten als geen ander. Naast het leveren van maatwerk ontzorgen wij ook graag. Geef ons de sleutel van jouw huis, terwijl je op vakantie gaat. En wanneer je terugkomt is alles klaar! Dat is meer dan maatwerk alleen.

Bellen Contact

Interieuradvies bij jou thuis!

Colors@Home van der Veen geeft interieuradvies bij jou thuis! We kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe jij woont. Het gaat om het totaalplaatje bij jou thuis waarin al je interieurwensen uitkomen. We zijn gespecialiseerd in interieuradvies en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van onze producten.

Bellen Contact

Meten is weten

Je hebt de gordijnen opgehangen en ze zijn net 2 cm te kort. De vloer ligt er bijna in en dan kom je erachter dat je net een pak tekort komt. Was de raamdecoratie nou op de dag of in de dag? Maak gratis gebruik van onze inmeetservice en voorkom deze problemen.

Raamdecoratie, gordijnen, vloeren en behang worden door specialisten ingemeten. Dan ben je zeker van een fantastisch eindresultaat waar je jaren plezier van hebt. Wil je liever eerst een volledig advies op maat? Dat kan met ons interieuradvies aan huis.

Naast het inmeten en thuisadvies komen we ook graag de producten leggen of monteren.

Bellen Contact

Monteren en leggen

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Wanneer je eindelijk jouw product hebt gekozen, nemen wij je graag het werk uit handen. Een mooie vloer uitgezocht? Wij komen graag bij je leggen. Gordijnen uitgezocht? Wij komen ze graag bij je ophangen.

Vakmanschap

Het gaat om het totaalplaatje bij jouw thuis waarin al je interieurwensen uitkomen. Onze winkels hebben een uitgebreide kennis van onze producten en weten precies hoe zij ze het beste kunnen leggen of monteren. Wanneer de producten binnen zijn, nemen ze contact op voor een afspraak en worden je aankopen voor jou thuis gemonteerd!

Bellen Contact

Onze merken