Raamdecoratie

Bij ons heb je de keuze uit vele soorten raambekleding in vele moderne kleuren, designs en materialen. Natuurlijk hebben wij daarom in onze winkel allerlei voorbeelden voor je klaarliggen, zodat je het aanbod zelf kunt beoordelen. Je bent van harte welkom!

Kies je gewenste raamdecoratie

Plisse/duette

Plisse of duette? Plisse en duette gordijnen zien er bijna hetzelfde uit. Toch is er een verschil. Plisse’s hebben 1 laag stof, waar duette’s er 2 hebben. Plisse’s hebben een plooibreedte van 20 of 32mm. Duette’s hebben een plooibreedte van 25, 32 of 64mm.

De collecties bestaan uit honderden stoffen, die keuze bieden aan transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Plisse en duettegordijnen zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere raamvormen. Voor driehoeksramen, ronde ramen of serres, je vindt altijd plisse of duettegordijn.

Bovendien zijn plisse of duette gordijnen geluiddempend, ideaal in combinatie met een harde vloer. Kortom, een prachtig modieus product.

Merken Contact

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen temperen het daglicht en geven een uniek accent aan uw interieur. Vouwgordijnen kunnen met en zonder baleinen worden gemaakt. Het vouwgordijn zonder baleinen valt nonchalant en geeft een speelse uitstraling. Het vouwgordijn met baleinen (aan de interieur- of raamzijde) geeft een strakke en meer moderne uitstraling. Het is ook mogelijk om het vouwgordijn te laten voeren met een lichtdoorlatende of ‘dim-out’ voering. De stof wordt met behulp van klittenband bevestigd op de rail en kan moeiteloos worden verwijderd indien je het vouwgordijn wilt reinigen.

Merken Contact

Jaloezien

Jaloezien zijn de perfecte regelaars van daglicht. De lamellen horizontaal, dan wel verticaal, worden gemaakt van diverse materialen. Zo onderscheiden we aluminium, kunststof, hout en stoffen lamellen.

Ook in de breedtes is er een zeer divers aanbod, zoals bijvoorbeeld voor de horizontale lamellen: 16, 25, 35, 50, 65 of 70mm. Voor verticale lamellen zijn de breedtes 50, 70, 89 of 127mm beschikbaar.

Jaloezieen zijn er in honderden kleuren, maar ook varianten, zoals ladderband, top-down, bottom-up, Variozone en Megaviews. Ze worden door ons ingemeten en exact op maat gemaakt.

Merken Contact

Rolgordijnen

Rolgordijnen vinden in alle ruimtes een goede toepassing. Rolgordijnen zijn er in vele kleuren, designs en transparanties te verkrijgen. Door voor een speciale afwerking te kiezen, kun je het rolgordijn een nog persoonlijker uitstraling geven. Verduisterende stoffen in actuele uni-kleuren en designs maken roldgordijnen uitermate geschikt voor slaapkamers.

Merken Contact

Duo Rolgordijnen

Ontzettend populair zijn momenteel de duo rolgordijnen. Het duo rolgordijn heeft dubbele stofbanen van transparante en niet transparante stof die over elkaar kunnen bewegen waardoor u het licht optimaal kunt reguleren. Geheel gesloten, half open, of open op elke hoogte van het raam. Kortom combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn.

Merken Contact

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden gemaakt van verticale banen stof, die achter elkaar geschoven kunnen worden. Paneelgordijnen zijn stijlvol en heel functioneel. Door verschillende panelen te gebruiken in een paneelgordijn of een design met meerdere uni-panelen te combineren, krijgt een paneelgordijn een geheel eigen uitstraling. Ook kunnen transparante stoffen gecombineerd worden met dichtere stoffen, om zo de lichtinval te regelen.

Merken Contact

Diensten

Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. Daarom bieden we ook hulp voor:

Maatwerk Inmeten Monteren en leggen

Maatwerk

Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouwwensen als de mogelijkheden die jouw woning biedt.

Lees meer

Inmeten

Raamdecoratie, gordijnen, vloeren en behang worden door specialisten ingemeten. Dan ben je zeker van een fantastisch eindresultaat waar je jaren plezier van hebt.

Lees meer

Montage

Wij hebben onze service hoog in het vaandel. Een mooie vloer uitgezocht? Wij komen graag bij je leggen. Gordijnen uitgezocht? Wij komen ze graag bij je ophangen.

Lees meer

Onze merken