Vloeren

De vloer is een kostbaar product waarvan je mag verwachten dat het jaren mee gaat. Voor zowel harde als zachte vloeren ben je bij Colors@Home aan het juiste adres. Bij ons vind je o.a. tapijt, pvc, laminaat, marmoleum en vinyl.

We adviseren je graag over de vloer die past bij jouw woonsituatie, wensen en budget. Om te voorkomen dat je teveel bestelt komen wij vooraf meten. En tegen een kleine vergoeding leggen wij de vloer ook voor je!

Kies je gewenste vloertype

Laminaat

Wij zijn specialist in laminaat. Door onze ruime ervaring kunnen wij u voor uw aankoop hierbij heel praktisch adviseren zodat u een product koopt wat helemaal aansluit op uw thuissituatie en uw wensen. De voordelen van harde vloeren zijn teveel om op te noemen, ze zijn erg praktisch in onderhoud en hebben een prima slijtvastheid. Bovendien hebben deze vloeren een warme uitstraling en sfeer. Het is een zwevende vloer, eventueelzelf te leggen, niet verkleurend, onderhoudsarm en gebruiksklaar. Het is een ideale vloer voor mensen die nagenoeg geen onderhoud willen en/of een apart design zoeken. Wij hebben diverse soorten parket en laminaat van een hoogwaardige kwaliteit. Op alle gebieden hebben wij vakkennis in huis zodat u een verantwoorde keuze kunt maken. Daarbij houden wij rekening met uw thuissituatie: onder een houten vloer moet bijvoorbeeld beslist een droge ondergrond aanwezig zijn in verband met de werking van de houtsoort. Kortom, wij kijken niet alleen maar naar de verkoop maar denken ook met u mee voor een langdurige en tevreden gebruiksduur!

Merken Contact

PVC

Een sfeervolle vloer voor uw project of woning? En ook een vloer die comfortabel, duurzaam en eenvoudig te reinigen is? Dan zijn PVC-vloeren de juiste keuze voor u. PVC-vloeren zijn vochtbestendig en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bovendien geeft PVC veel minder contactgeluid dan hout.

De voordelen van een PVC-vloer: waterbestendig, zeer slijtvast, voelbare houtstructuur, gering contactgeluid.

PVC-vloeren zijn er in een aantal variaties te krijgen, zoals Dryback (lijmversie), Click-PVC en magnetisch.

Welke voor u de meest geschikte is? Laat u door ons adviseren.

Merken Contact

Marmoleum/Vinyl

Ook vindt u een grote keuze aan marmoleum, linoleum, artoleum en vinyl in onze winkel. Er is een grote variatie aan kleuren en dessins leverbaar. Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is leverbaar in vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als Marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt, en het kan ook prima gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Een vinylvloer is een veerkrachtige kunstof vloerbedekking. Een vinylvloer is erg sterk slijtvast. Het grote voordeel is het onderhoud. De vloer heeft nauwelijks verzorging nodig en is makkelijk schoon en stofvrij te maken. Elke week een keertje stofzuigen en af en toe met een schoonmaakmiddel dweilen volstaat.

Merken Contact

Tapijt

Bij ons vindt u een zeer ruim aanbod in diverse soorten tapijten. Tapijten creeĆ«n een mooie sfeer in uw woning. Bij ons kunt u de vele combinaties bekijken, wij beschikken over een ruim assortiment tapijten. Natuurlijk maakt dit materiaal uw interieur warm en sfeervol maar werkt ook isolerend en geluiddempend. De variaties zijn eindeloos…. u kunt kiezen uit kleuren, structuren, diverse soorten en kwaliteiten. Informeer bij ons naar de uitgebreide mogelijkheden op dit gebied.

Merken Contact

Diensten

Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. Daarom bieden we ook hulp voor:

Maatwerk Inmeten Monteren en leggen

Maatwerk

Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouwwensen als de mogelijkheden die jouw woning biedt.

Lees meer

Inmeten

Raamdecoratie, gordijnen, vloeren en behang worden door specialisten ingemeten. Dan ben je zeker van een fantastisch eindresultaat waar je jaren plezier van hebt.

Lees meer

Montage

Wij hebben onze service hoog in het vaandel. Een mooie vloer uitgezocht? Wij komen graag bij je leggen. Gordijnen uitgezocht? Wij komen ze graag bij je ophangen.

Lees meer

Onze merken