Behang

Met een nieuw behang is een ander woongevoel snel gerealiseerd. Onze collectie bestaat uit een groot aantal behangboeken en voorbeelden met ruime keuze uit papierbehang, vinylbehang, vliesbehang en glasvezelbehang. Alles wordt uiteraard voorzien van een goed advies.

Kies je gewenste behang

Behang

Leuke en trendy behangsoorten voor ieder interieur en elk budget. Van opvallende designs tot subtiele uni’s. Tegenwoordig kun je eerst het behang op maat knippen, de muur voorsmeren en opplakken. Het is ook mogelijk om via ons een behanger te regelen, indien je ervoor kiest om het niet zelf te doen.

Merken Contact

Diensten

Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. Daarom bieden we ook hulp voor:

Maatwerk Inmeten Monteren en leggen

Maatwerk

Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouwwensen als de mogelijkheden die jouw woning biedt.

Lees meer

Inmeten

Raamdecoratie, gordijnen, vloeren en behang worden door specialisten ingemeten. Dan ben je zeker van een fantastisch eindresultaat waar je jaren plezier van hebt.

Lees meer

Montage

Wij hebben onze service hoog in het vaandel. Een mooie vloer uitgezocht? Wij komen graag bij je leggen. Gordijnen uitgezocht? Wij komen ze graag bij je ophangen.

Lees meer

Onze merken