Gordijnen

Gordijnen brengen karakter en sfeer in je huis. Maar wat past het beste in jouw interieur? Bij gordijnen heb je de keuze uit grofweg drie typen die onderling gecombineerd kunnen worden; vitrages, inbetweens en overgordijnen.

Kies je gewenste raamdecoratie

Gordijnen

Gordijnen kunnen op verschillende manieren worden geplooid. De manier van plooien bepaalt behalve de lichtdoorlatendheid ook hoe een gordijn valt. Ook kan het gordijn met zeilringen gemaakt worden, waardoor het op een mooie manier valt.

Een nieuwe manier van confectioneren is het ‘wave’-gordijn, waarbij een perfect golvend gordijn ontstaat zonder dat er plooien in het gordijn worden gestikt. Tevens kun je bij ons terecht voor de verkoop en montage van diverse rails en roedesystemen.

Merken Contact

Inbetweens

Inbetweens zijn een van de grootste sfeermakers in huis. Stem ze zorgvuldig af op uw woonstijl en ontdek de vele mogelijkheden. Het gebruik van inbetweens is erg populair geworden. Bij ons is er keuze uit vele soorten en kwaliteiten. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Merken Contact

Vitrages

Vitrage is de ideale oplossing voor wie het interieur licht en luchtig wil houden. Vitrage valt door de lichte en transparante stof soepel en elegant naar beneden. De stoffen van nu hebben een subtiele glans, verfijnde patronen en zijn ook verkrijgbaar in natuurlijke materialen. Een van de voordelen van vitrage is dat het daglicht naar binnen valt zonder inkijk van buitenaf. Combineer vitrage met overgordijnen of raamdecoratie als je ook ’s avonds privacy wilt.

Merken Contact

Diensten

Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. Daarom bieden we ook hulp voor:

Maatwerk Inmeten Monteren en leggen

Maatwerk

Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouwwensen als de mogelijkheden die jouw woning biedt.

Lees meer

Inmeten

Raamdecoratie, gordijnen, vloeren en behang worden door specialisten ingemeten. Dan ben je zeker van een fantastisch eindresultaat waar je jaren plezier van hebt.

Lees meer

Montage

Wij hebben onze service hoog in het vaandel. Een mooie vloer uitgezocht? Wij komen graag bij je leggen. Gordijnen uitgezocht? Wij komen ze graag bij je ophangen.

Lees meer

Onze merken