Buitenzonwering

Voor een complete woninginrichting mag een goede zonwering zeker niet ontbreken, het is van belang om uw woning te voorzien van een bescherming tegen het felle zonlicht.Voor rolluiken, screens, markiezen, terras- en uitvalschermen kunt u bij ons terecht en kunt u rekenen op goed advies.

Kies je gewenste zonwering

Terrasschermen

Als de zon schijnt kun je met een terrasscherm heerlijk beschut en schaduwrijk genieten op het terras. Een vrij uitzicht en een vrije doorloop onder het scherm blijven behouden. Bij ons vind je diverse modellen standaard en maatwerk terrasschermen en is er een grote keuze uit doeken, bedieningen en accessoires. De doeken zijn vochtbestendig rot- en schimmelvrij , vet- en vuil afstotend en bestand tegen weersinvloeden.

Merken Contact

Uitvalschermen

Wanneer de zon langdurig naar binnen schijnt en een vrije doorloop onder het scherm niet noodzakelijk is dan is een uitvalscherm een mooie manier om licht en temperatuur te regelen. Onze uitvalschermen zijn verkrijgbaar met windvaste armen waardoor ze ook geschikt zijn in winderige omgevingen. Bij onze uitvalschermen kun je kiezen uit handmatige bediening of elektrisch bediend en een keuze maken uit den legio aan uni- en streepdessins doeken.

Merken Contact

Markiezen

Markiezen bepalen het karakter van het huis en hebben een luxe en nostalgische uitstraling. Markiezen zijn ongevoelig voor zijdelingse zon en kunnen worden uitgevoerd in zowel vurenhout, hardhout of aluminium die minder onderhoudsgevoelig zijn. Markiezen worden bediend door middel van een ophaalkoord maar tegen meerprijs kan de markies elektrisch worden bediend .

Merken Contact

Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering die het zonlicht effectief filtert terwijl het zicht naar buiten blijft behouden. Screens hebben weinig hinder van weersinvloeden en kunnen ook gebruikt worden als de bewoners vaak afwezig zijn.

Zip-screens/rits-screens

Bij dit type screen glijdt het screendoek met gesealde rits vanuit een bovenkast tussen twee verticale geleiders naar beneden. Deze screen is in elke positie windvast en tevens in gesloten stand ook insecten werend en uitsluitend elektrisch leverbaar.

Merken Contact

Rolluiken

Een rolluik beschermt je huis multifunctioneel tegen inbraak, biedt warmte en geluidsisolatie. Daarnaast weert het de zon zeer effectief en verduistert uitstekend. De rolluik bestaat uit een kast waarin de lamellen ingerold worden en worden gemaakt van het sterkste aluminium en zijn onderhoudsvriendelijk. Rolluiken zijn er in diverse kleuren en kunnen handmatig of elektrisch bediend worden. Wij adviseren je graag.

Merken Contact

Diensten

Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. Daarom bieden we ook hulp voor:

Maatwerk Inmeten Monteren en leggen

Maatwerk

Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouwwensen als de mogelijkheden die jouw woning biedt.

Lees meer

Inmeten

Raamdecoratie, gordijnen, vloeren en behang worden door specialisten ingemeten. Dan ben je zeker van een fantastisch eindresultaat waar je jaren plezier van hebt.

Lees meer

Montage

Wij hebben onze service hoog in het vaandel. Een mooie vloer uitgezocht? Wij komen graag bij je leggen. Gordijnen uitgezocht? Wij komen ze graag bij je ophangen.

Lees meer

Onze merken